Hur man ansöker

När du klickar på den gröna 'Ansök' knappen på vänster sida, omdirigeras du till ett ansökningsformulär.  

Börja med att fylla i ditt barns svenska personnummer i formen ååmmdd-nnnn. Om ditt barn inte har ett giltigt svenskt personnummer, kontakta skola direkt per e-post eller telefon.

Om ditt barn har ett syskon i samma skola, fyll i det svenska personnumret för syskonet. Detta ger ditt barn en mer framskjuten placering på väntelistan.  

Fortsätt med formuläret, fyll i vilket tredje språk ditt barn skulle vilja studera vid Internationella Engelska Skolan, ditt barns modersmål (om ej svenska), kontaktinformation för barnets nuvarande skola och slutligen kontaktinformation till dig själv och eventuell annan vårdnadshavare (om tillämpligt).  

När du fyllt i formuläret får du en bekräftelse på att ditt barn är registrerat i vår kö. Läs noga igenom bekräftelsen och spara den. När en plats kan erbjudas kontaktar vi er.

Det är vårdnadshavares ansvar att hålla kontaktinformationen uppdaterad.

Du kan närsomhelst logga in och se dina uppgifter i kön. Det gör du genom att gå tillbaka till ansökningsformuläret och klicka på "login" längst upp till höger. Inloggningsuppgifterna finns i bekräftelsen.